Karınca İlaçlama

01.01.2020
Karınca İlaçlama

  • Yaz aylarında daha sık görülen karıncalar yemek artıklarının olduğu bölgelerde koloni halinde toplanırlar ve insan sağlığını tehdit edebilecek birçok hastalığı barındırmaktadırlar.Karınca ilaçlama , Her ne kadar diğer haşereler içinde en masum canlılar olsalar da dolaştıkları mikrop dolu ortamlar masumiyetlerini yok etmektedir. İnsan sağlığını tehdit eden karıncaların yok edilmesi için kişinin kendi başına uyguladığı yöntemler başarı olmamaktadır. Bunun için işin uzmanı firmamız etkin Karınca İlaçlama yöntemleri uygulamaktadır.

Karınca İlaçlama

  • Zararlı olmamasına rağmen gıdaların ve yapıların yiyicisi olan karınca ilaçlama çözümleri ile en kısa sürede karıncaların yok olması sağlanmaktadır. Birçok çeşidi olan karıncaların bazı türleri ısırıklara neden olurken bazı türleri ise evlerde ciddi hijyen sorunlarının yaşanmasına neden olur.
  • Karıncaları kendi yöntemlerinizle yok etmek zorunda kalırken bu çözümlerin geçici çözümler olduğunu anlamanız kısa sürecektir. Bu yüzden karınca popülasyonunu tamamen yok etmek ve yumurtalarına kadar 0 temizlik sağlamak için özel ilaçlar kullanmanız gerekir.
  • Sağlık Bakanlığı onaylı olan ve sadece sertifikalı ziraat mühendislerinin gözetiminde uygulanabilen bu ürünlerin nihai tüketici tarafından satın alınması söz konusu değildir. Bu yüzden profesyonel destek almanız şarttır. Gıda işletmelerinde zorunlu olan böcek ilaçlama ilimizin tüm bölgelerinde hizmetinizde olan Ales İlaçlama ile sertifikalı olarak yapılmaktadır.
  • Bu yüzden sorunların kısa sürede çözülmesi ve gerçek anlamda yok edilmesi için mutlaka uzman çözümler almanız gerekecektir. Ev, okul, site, villa, fabrika ve iş yerlerinde karınca istilası altındaysanız çözüm için bizimle iletişime geçebilirsiniz..

Tümü